Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk Forma Publishing Group - Vi kan folk
Vi kan folk.

Om oss

Forma Publishing Group består av två affärsområden. Forma Magazines som ger ut Icakuriren, Hus & Hem, Hus & Hem Retro, Hus & Hem Trädgård, Hälsa, Kryss & Knåp, Market och Icanyheter samt Forma Contract som utvecklar redaktionell kommunikation på uppdrag.
Verksamheten med cirka 100 anställda bedrivs från kontoret på Birger Jarlsgatan.

VÅR MISSION

Vi ger människor kunskap, inspiration och avkoppling.Med oss får läsare, användare och besökare den egna stunden. Vi har analyserat, valt ut, undersökt och kartlagt. Vi överraskar, guidar och driver.

VISION

Forma – bäst på handel, hem och hälsa för hela Sverige!

VARUMÄRKE

Forma är nära människors vardag. Våra läsare, lyssnare och användare ska känna sig ”hemma”. När vi sammanfattar vår position gör vi det mycket kort och enkelt med: Vi kan folk!

VÅRA LEDORD

De egenskaper som kännetecknar oss och vårt sätt att vara mot varandra och mot andra är snabba, nytänkande och trovärdiga. Ord som förstås kan betyda lite olika hos olika människor och olika avdelningar men för oss handlar det om egenskaper som sammantaget gör oss till ett framgångsrikt företag. Vilken betydelse har dessa för dig och ditt arbete?

Snabba

Genom lyhördhet och engagemang känner sig kollegor, kunder och leverantörer respekterade och sedda. Hög aktivitetsnivå i kombination med beslutsamhet och målmedvetenhet gör oss handlingskraftiga. Vi samarbetar bra och det gör oss snabbare och effektivare.

Nytänkande

Vårt arbetssätt och vårt agerande gör oss framgångsrika och uppskattade. Vi uppfattas som framåtsträvande och driftiga. Vi är flexibla i vårt tankesätt och räds varken förändringar eller nya idéer. Vi har inställningen att utmaningar är till för att övervinnas och triggas av att lösa problem. Vi är nyfikna på vår omvärld och med hjälp av vårt starka kundfokus lär vi känna våra läsares och användares behov. Vi lyssnar och frågar och det ger oss kraft att vilja utveckla och utvecklas.

Trovärdiga

Formas framgång bygger på att vi skapar förtroendefulla relationer med läsare, annonsörer, underleverantörer, medarbetare och andra intressenter. I alla relationer verkar Forma för en hållbar utveckling där vi tar vårt etiska, miljömässiga och sociala ansvar. Vi strävar efter att ge våra läsare största möjliga upplevelse och våra annonsörer bästa möjliga effekt. Vi har djup branschkunskap, redaktionell spetskompetens och vi värdesätter trovärdiga källor och är noggranna med uppföljningar.